Structuur: Hoe vind jij jouw pad door de chaos?

by in Mentale Gezondheid december 29, 2022

Zie jij soms ook even het pad niet meer door de chaos om je heen? Nou, ik weet er alles van..;) Structuur is niet mijn sterkste kant. Zeker nu er steeds meer afleidingen en prikkels om ons heen zijn.

Intuïtief weet je altijd precies wat je nodig hebt, maar vaak zien we door de bomen het bos niet meer. Door meer structuur aan te brengen creëer je een rustige geest en versterkt de toegang tot je instinct, jouw pad.

Zo wordt troebel water pas helder, wanneer het de kans krijgt om tot rust te komen zodat de modder naar de bodem kan zakken.

Structuur brengt rust en focus. Het geeft je de ruimte om gericht naar jouw doel te werken en nieuwe gewoontes aan te leren. En de grootste bonus: meer tijd om te doen waar jij blij van wordt! 

Zie jij ook vaak door de chaos jouw pad niet meer? Logisch, we worstelen hier allemaal wel eens mee. Wellicht kun je wat meer structuur aanbrengen in je leven. Zoek even de rust op, krijg weer overzicht. Heb je er last van en kom je er niet uit, neem gerust contact met me op en we vinden samen een weg tot verlossing!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    ×