Wat kan ik voor jou betekenen?

Graag begeleid ik je in de zoektocht naar jouw pure zelf! We gaan samen kijken naar jouw leefstijl in brede zin. Waar loop jij tegenaan op het moment? Waar wil je aan werken? Wat wil je bereiken? We werken op een praktische, positieve, informele en nuchtere manier aan jouw doelen. Dit kan bijvoorbeeld door te kijken naar stress, beweging, voeding en ontspanning. Maar we kijken ook naar jouw drive, (beperkende) overtuigingen, jouw talenten en naar de dingen waar jij blij van wordt. 

Pak de regie weer terug en durf mee te bewegen met je eigen natuurlijke ritme.

 

  • Kennismakingsgesprek Telefonisch
  • Benieuwd of het iets voor je is? Via een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten gaan we kijken of we kunnen samenwerken. We bespreken waar je op het moment behoefte aan hebt en naar welk(e) doel(en) je toe wilt werken.
  • Intake Aan huis | op locatie
  • Na ons kennismakingsgesprek heb je een intakeformulier ingevuld en gaan we deze samen doornemen. Een intake duurt ongeveer 1,5u. Tijdens de intake worden je doelen concreet, heb je helder waar je op dit moment staat en maken we een plan voor het door jou gekozen traject. Je kunt tijdens je traject je pakket altijd uitbreiden.
  • Leefstijltraject Aan huis | op locatie | in de natuur
  • Let's go! Tijd om te transformeren! Het traject bestaat uit 1:1 coachgesprekken van 60min. Tijdens een coachgesprek gaan we stappen zetten richting jouw doel. Letterlijk en figuurlijk, zo zullen we ook regelmatig de natuur in gaan om zo meer in verbinding te komen met alles om je heen en vooral jezelf. We zoeken naar de manier die bij jou past en ik luister, analyseer, creëer overzicht, stel (kritische) vragen en ondersteun je in jouw veranderproces.
  • Duurzame verandering
  • Na dit traject ben je je bewust van je kracht en je valkuilen. Je voelt je weer vrij om te zijn wie je bent en te doen waar je blij van wordt. Je hebt vertrouwen in jouw verdere veranderproces en hebt weer de regie over je gezondheid!

In verbinding zijn​

Soms kan je heel goed vertellen waar je tegenaan loopt, maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken. Je hoofd maakt overuren en je gaat steeds verder van je gevoel af staan. Ik nodig je uit om te ontdekken wat ervoor zorgt dat het zo lastig voor je is om hier contact mee te maken. Je zult merken dat toegroeit naar meer verbinding met jezelf en anderen.

Energiek voelen​

Ken je dat gevoel dat je met een glimlach over straat loopt. Het gevoel dat je de hele wereld aankan? Je uit het niets begint te dansen in de woonkamer. Je spontaan een uitje boekt, omdat je daar zoveel energie van krijgt? Dit is je oorspronkelijke natuur! Je bent haar alleen ergens kwijtgeraakt. Samen gaan we ontdekken hoe jij weer meer in jouw natuurlijke kracht kan komen te staan.

Balans in je werk- en privéleven?​

Je wilt het allemaal. Een succesvolle carrière, een leuk sociaal leven, de wereld rondreizen en het liefst ook nog die 2e studie gaan volgen. Druk zijn is het nieuwe normaal. Het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tijd tekort te komen. Deze disbalans kan zorgen voor een stuk minder levensplezier.  Hoe creëer je weer wat ruimte in jouw leven om de dingen te doen waar jij blij van wordt?

Uitgerust wakker worden​

Heb je moeite met opstaan in de ochtend? Heb je een kop koffie nodig om wakker te worden? Heb je gedurende de dag veel “snack-trek” en/of voelt iedere vorm van beweging als veel moeite? Wellicht is het tijd om je slaapritme eens onder de loep te nemen. Slaap is namelijk het fundament voor een gezonde leefstijl en zorgt voor gezondere keuzes overdag!

Gezond afvallen​

Afvallen en échte verandering op de lange termijn kan erg lastig zijn. Vaak liggen hier allerlei overtuigingen, gedachten en patronen achter die jou belemmeren in het bereiken van jouw nieuwe gezonde gedrag. Laten we dit samen onderzoeken en toewerken naar jouw ideale gewicht.

    ×