Mijn avontuur

Zonder weerstand geen groei
Sta ik altijd in verbinding met mezelf? Zeker niet! Het is keihard werken, vallen en opstaan. Maar juist hierdoor word je je bewust van je eigen patronen en creëer je ruimte om te groeien.

Mijn verhaal
Zolang ik me herinner ben ik al op zoek naar balans in m’n leven. Een gedreven dame die aan alle verwachtingen wilde voldoen. Ik probeerde zoveel mogelijk in een dag te proppen; werk, sport, vriendinnen, familie.. en dit ook nog eens allemaal onder een streng regime van gezonde voeding. Ik raakte de verbinding met mezelf kwijt. Vanaf dat moment heb ik even alles om me heen losgelaten en ben ik gaan doen waar ik blij van word. Op een bergtop in de Himalaya voelde ik ‘m weer… Zonder afleiding, even dit euforische moment puur met mezelf beleven. Ik heb mogen ontdekken dat je niet ver weg hoeft te gaan om verbinding met jezelf en anderen te vinden. Lekker cliché, maar het zit ‘m zo in de kleine dingen. Een puur gesprek met iemand, een knuffel, een kopje koffie of die zonnestraal op je gezicht.

Puur & Natuur
Zo heb ik mijn carrière als fysiotherapeut op een dag opgezegd en ben gaan onderzoeken waar ik wél energie van kreeg. En dit lag dichterbij dan ik dacht… Ik houd van de natuur, in beweging zijn en in verbinding staan met anderen. Door hier meer aandacht aan te geven, kwam ik steeds weer meer in mijn eigen kracht te staan. Na mijn opleiding tot leefstijlcoach en een aantal jaar ervaring op te doen in verschillende praktijken, ben ik in 2022 mijn eigen praktijk Puur & Natuur begonnen. Practice what you preach! Een plek waar ik met veel passie jou meer in je kracht wil laten staan. Als coach vertel ik je vooral niet wat je moet doen, maar ga samen met jou op zoek naar wat jij wilt doen of veranderen op verschillende vlakken. Ook dingen waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht. We gaan op zoek naar jouw motivatie zodat er een blijvende gedragsverandering kan optreden.

Bootycamp Nijmegen
Naast Puur & Natuur, ben ik ook eigenaar van de Boot(y)camp club in Nijmegen en Veghel. Een heerlijk uit de hand gelopen vriendinnenclub waar ik met veel enthousiasme vrouwen in beweging breng. Bewegen kan namelijk super leuk zijn! Klik hier voor de Bootycamp pagina.

    ×